Tre byråer blir en

RCB2 förvärvar webb- och designbyrå och bildar Workbox Communication

Nu blir vi en starkare partner till befintliga och nya kunder. Genom förvärvet av webbyrån Workbox och designbyrån Happy Bird kommer vi att kunna jobba mer integrerat och effektivt än tidigare.

Tillsammans blir vi inledningsvis 12 anställda kreatörer, formgivare, skribenter och webbutvecklare. Genom att integrera traditionella och digitala medier, skapar vi nya möjligheter att samordna budskap och nå resultat. 

Namnet är nytt, men vi förblir den pålitliga byrån som är en förlängling av din egen marknadsavdelning.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Ulf Casselgård på tel 021-17 17 63 eller via mail Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Välkommen till Workbox Communication!

 

Norrlandsgatan 14

Nytt kontor i Stockholm

Nu flyttar vi in i nyrenoverade och fräscha lokalar på Norrlandsgatan 14.

Vi har också en fantastisk liten espressomaskin som brygger väldigt gott kaffe. Välkommen in på en fika!


Ny design och produktionsbyrå 

RCB2 har förvärvat Happy Bird Design, som erbjuder kvalificerade tjänster inom grafisk formgivning och originalproduktion.

Happy Bird arbetar med grafisk formgivning och produktion för både tryckta och digital medier, t.ex. böcker, trycksaker, annonser, årsredovisningar och webbsidor.

För RCB2's del innebär den nya byrån nära tillgång till bredare formgivarkompetens och kompletterande produktionsresurser. Happy Bird har sina kontor tillsammans med RCB2 i Västerås och Stockholm. Ateljéansvarig i Västerås är Lisa Fremleson Lång och i Stockholm Charlotta Ödman.

Läs mer om Happy Bird på www.happybird.se. Kontakta Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den eller Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

«FörstaFöregående12345678910NästaSista»